Ostoskori 0.00 €

Toimitusehdot

 

Toimitusehdot

TOIMITUKSET
Tilauksesi toimitetaan pääsääntöisesti postipakettina. Asiakas noutaa tilauksen postista. Toimitusaika on yleensä 1-10 arkipäivää
tilauksesta. Kärryt, rehulavat ja mittatilaus tuotteet erisopimuksen mukaan. Perille tulleesta tilauksesta saat tilausvahvistuksen
ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarvittaessa palveluntarjoajalla on oikeus evätä tilaus. Tilaaminen edellyttää 18 v. ikää, jos
olet alaikäinen sinulla tulee olla huoltajasi suostumus tilaukseen.
Loppuneiden tuotteiden osalta olemme yhteydessä asiakkaaseen puhelimella tai sähköpostilla. Toimitamme tuotteita vain Suomen alueelle.

TOIMITUSMAKSUT
Verkkomaksulla maksettaessa asiakkaalta veloitetaan 11 euroa. Nämä sisältävät kaikki toimituskulut, eikä asiakkaalta veloiteta muita kuluja.

MAKSUTAVAT

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.
Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ravivaruste S. Hartikainen toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
puhelin: 0207 181830

HINNAT
Voimassa oleva myyntihinta näkyy sivuilla. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjautuneiden hintojen
korjauksiin. Jos hintakorjaus koskee aiemmin tehdyn tilauksen tuotetta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen toimitusta.
Hinnat eivät sisällä postituskuluja.

MITAT
Asiakas vastaa antamiensa mitta- ja kokotietojen oikeellisuudesta. Ravivaruste S. Hartikainen ei vastaa virheellisten mittausten tai mitoituksien aiheuttamista haitoista. 

VAIHDOT JA PALAUTUKSET
Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus lukuun ottamatta mittatilaus- ja brodeeraustuotteita. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta. Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.

LÄHETYKSEN VAURIOITUMINEN
Tilausta noudettaessa postista on hyvä tarkastaa paketin kunto luovutuksen yhteydessä. Mikäli pakkaus on vaurioitunut ja tuotteet sen sisällä ovat vaurioituneet, tee asiasta samalla vahinkoilmoitus postissa. 
Tämän jälkeen ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh: 040-5949489 tai toimisto@ravivaruste.fi